CHEFTROPOLIS

Étteremellátás szakértelemmel

Cégünkről

A cég ugyan fiatal, hisz 2016-ban jött létre, de nagy szakértelemmel, tudással és folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk mindent igényt kielégíteni, szolgálni ügyfeleinket. Étteremellátással foglalkozunk, konyhákra szállítunk alapanyagot. Termékpalettánkat az egyedi vevői igényekhez igazítjuk.

Bemutatkozóm

http://www.cheftropolis.hu/wp-content/uploads/2019/02/2-300x450.jpg

„A ChefTroplis Kft. egy régi álom megvalósítása. 2006 óta vagyok a gasztronómia és a kereskedelem „szerelmese”. Ezt a szenvedélyt próbálom bele vinni a mindennapi munkába. Nagy hangsúlyt fektetek abba, hogy a csapat is ráérezzen a szépségére és ugyanolyan elhivatottsággal legyenek a szakma iránt.

A vízióm, hogy a ChefTropolis Kft. olyan céggé nője ki magát, hogy ha bárki ránk gondol, akkor a bizalom, a megbízhatóság és a magasfokú szakértelem jusson eszébe rólunk.

Az én életemben mindig is fontos volt a karitatív tevékenység, így fontosnak tartom, hogy a cég is részt vegyen jótékonysági megmozdulásokon. Erre nagy hangsúlyt fektetek.”

    - Lukács Bernadett, ügyvezető
      E-mail: lukacs.bernadett@cheftropolis.hu


“Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.”
/Harry Styles/

„Fókuszban a partner!”

Célunk, hogy mind vevőinkkel, mind pedig beszállítóinkkal szoros, bizalmon alapuló partnerkapcsolatot alakítsunk ki, ahol kölcsönösen tudunk egymásra számítani.

„Rugalmasság, figyelem!”

A felmerülő helyzeteket igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldani. Sokszor a gyors reagálás a legfontosabb.

„Türelem, odafigyelés!”

Nagyon fontosnak tartjuk a figyelmet és a türelmet. Odafigyelünk partnereink igényeire, türelemmel és kitartóan keressük a megoldásokat és igyekszünk konszenzusra jutni.

„Pontosság, precizitás!”

Rohanó világunkban nagy hangsúlyt fektetünk a pontos érkezésre és a precíz kiszolgálásra. A megrendelt termékeket hiánytalanul szállítjuk, erre garanciát is vállalunk.

„Versenyképes ár!”

Folyamatosan kutatjuk azokat a termékeket, melyekkel megfelelő ár-érték arányt tudunk biztosítani. Árainkat a piaci árakhoz alakítjuk.

„Merj hibázni!”

Hibázunk, hisz dolgozunk. De felelősséget vállalunk és javítjuk hibáinkat!

SZÁLLÍTÁS: Hétfő - Szombat

RENDELÉS: rendeles@cheftropolis.hu

TELEFONSZÁM: +36 30 167 8123